. Capturing memories . Not Smiles .

Van opleiding ben ik grafisch ontwerper en dagelijks werk ik met foto's, fotobewerking,... In mijn job kreeg ik de kans om mij bij te scholen als fotograaf.

Toen mijn dochter geboren werd en ik een fotoreportage liet maken van haar dacht ik, dit wil ik ook kunnen. Daarom volgde ik bijkomende workshops newborn- en kinderfotografie, met een baby als model was de passie er meteen. Die foto's van jaren terug bekijk ik nog steeds met veel plezier als is ze ondertussen al volwassen geworden. 

Elke mijlpaal in hun leven wil je gewoon vastleggen om nooit te vergeten. Dit geluk wilde ik ook met andere mensen delen. En zo kwamen er na geboortefoto's, ook communiefoto's, gezinsreportages, huwelijken,... bij.
 
Zalig om deel uit te maken van de geluksmomenten van mijn klanten. Dat is de drijfveer in mijn fotografie, op een zo spontaan mogelijke manier ervoor zorgen dat mensen een blij gevoel hebben na de reportage én 't feit dat mensen op die manier die mooie herinneringen kunnen blijven koesteren.
 
Toen een bevriend koppel hun zoon om het leven kwam, kende ik nog meer dan ervoor het belang van foto's. Gelukkig hadden we net samen een reportage achter de rug. Het gevoel dat je die ouders geeft als je hen die foto's kan bezorgen. Daarvoor doe ik het, om herinneringen creëren die mijn klanten kunnen koesteren!
 
Naast fotografie voor geboorte, communie/lentefeest, huwelijk, neem ik met plezier ook foto's van kinderen, gezinnen en dieren, dit zowel op locatie als bij mij in de studio.
Geboortefotografie

Geboortefotografie

Een newborn reportage is een reportage van je allerkleinste lieveling. De eerste weken van je baby zijn heel bijzonder en snel voorbijgaand. Belangrijk om deze momenten meteen vast te leggen! De reportage duurt ongeveer 4 uur afhankelijk van het ritme van je baby. Je baby is liefst jonger dan 15 dagen.

Communie en lentefeest

Communie en lentefeest

Heeft u dit jaar een eerste communiekant of vormeling? Of vieren jullie lentefeest? Bij ons ben je aan ‘t juiste adres voor een onvergetelijke reportage!

Huwelijksfotografie

Huwelijksfotografie

Jullie huwelijksdag wordt een dag om nooit te vergeten, daarom mogen professionele huwelijksfoto’s zeker niet ontbreken!
Deze dag verdient een blijvende herinnering waar jullie de rest van jullie leven trots op kunnen zijn. Laat mij daarom jullie liefdesverhaal vertellen. Ik fotografeer zo spontaan mogelijk zodat jullie van deze dag ten volle kunnen genieten.

Cake smash

Cake smash

Wordt je kleine kapoen binnenkort 1 jaar? Tijd voor een cake smash reportage! Wij maken superleuke foto’s waar jouw kindje een cake smash taartje helemaal mag overpampelen en oppeuzelen, dit zorgt voor unieke foto’s van plakkerige handjes & voetjes en een vuile maar o zo lieve snoet!

Kinderen en gezinnen

Kinderen en gezinnen

Wilt u een blijvende herinnering van uw gezin, uw grote kapoen of kleinste ukkepuk? Door geduldig en speels te zijn met jouw lieveling maken we er voor hen een leuke ervaring van. Naast studiowerk, trekken ik ook graag de natuur in, we maken er een speelse wandeling van, wat resulteert in originele en hartveroverende foto’s, want kinderen vinden dit fun!

Zwangerschapsreportage

Zwangerschapsreportage

Wil je je bolle buikje voor eeuwig blijven herinneren, laat dan een zwangerschapsreportage maken bij Magali Casalin.

Kinderen

Kinderfotografie

Geef je ouders het mooiste wat je ze kan geven, een mooie reportage van hun kleinkinderen, succes verzekerd!

dieren

Dierenfotografie

Laat je trouwe viervoeter mee genieten van zijn reportage!

Portretten

Portretfotografie

Een mooi portret mag niet aan jouw muur ontbreken. Kies dan voor een portret reportage.

Bij Magali voel je je steeds op je gemak. Hartelijke ontvangst, staat open voor eigen ideeën en probeert deze dan op een professionele manier tot een goed einde te brengen. Topservice door een dame met een gouden hart en oog voor detail! X
-Wendy Verhaegen-
Magali Casalin kan ik echt aanraden als fotograaf! we hebben haar gevraagd voor de foto's van de geboorte van ons zoontje en voor zijn doop, we waren heel tevreden van haar. Alles liep heel vlot en mochten haar alles vragen, niets was teveel. we hadden haar gevraagd voor een 3uurtjes maar omdat we niet rond kwamen met de foto's is ze zonder problemen nog een uurtje willen blijven, ondanks het niet paste in haar planning. Bij haar is duidelijk de klant koning! Echt een toffe madam, heel mijn familie was enthousiast over haar.
-Emmy Piens-