. I . am . who . I . am .

Ciao

Eerst en vooral ben ik mama van een pracht van een dochter. Sinds haar geboorte in 2003 heb ik de 'passione' voor fotografie ontdekt. Ik besefte al vrij snel dat de babytijd te snel ging, ze was plots peuter en al gauw kleuter. Voor ik het goed en wel besefte had ik geen leerling meer maar een puber in huis! Elke herinnering is er één om nooit meer te vergeten en gelukkig maar staat veel daarvan op foto! 

Ik ben ook echtgenote. Na bijna 20 jaar samen, en minstens zoveel huwelijksreportages achter de rug, waagden mijn man en ik ons ook in het 'amore' huwelijksbootje. Ik wist maar al te goed hoe belangrijk die dag was om laten vast te leggen op foto, want voor je 't weet is ook die dag, waar je zo lang naar uitgekeken hebt, voorbij.

Tenslotte ben ik een enorme dieren- en natuurvriend. Ik heb één hond en twee katten, allemaal geadopteerd. Daarom zijn baasjes met beestjes meer dan welkom bij in de studio, en nog liever trek ik met hen de natuur in voor beestige foto's.

Ah ja voor wie het nog niet doorhad, mijn familienaam 'Casalin' heb ik van mijn Italiaanse roots, er stroomt namelijk 50% Italiaans bloed door mijn aderen, vandaar dat ik vol 'passione' & 'amore' zit ;-)

Magali Casalin

Elk beeld vertelt een verhaal
én laat dat nou zijn wat ik graag doe:
"beeld geven aan jouw verhaal"!

Chef happiness

Ziko, onze Chef Happiness,
is de trouwe viervoeter onze studio,
hij is altijd heel enthousiast
om jullie te mogen verwelkomen.


"Magali is heel toegewijd, zo gaat ze jou ook benaderen in haar werk, met persoonlijkheid, eerlijkheid, een vleugje humor, maar vooral met passie. Ze werkt heel spontaan met als doel dat jij er een fijne ervaring aan overhoudt aan de samenwerking met haar."