. Love . to . create .

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

De wereld wordt overstelpt met voorgekauwde ontwerpen waarvan je er al eentje in de bus hebt gekregen, en geef nu toe, jouw kind op komst is toch uniek? Geef hen dan een uniek kaartje op maat.

Ontwerpen voor elke gelegenheid

Ontwerpen voor elke gelegenheid

Van A tot Z kan je bij Magali terecht voor jouw al jouw gelegenheidsdrukwerk waaronder uitnodigingen, menukaarten, misboekjes, naamkaartjes, ...

Illustraties met de hand, ja het kan!

Illustraties met de hand, ja het kan!

Al van kind af aan ben ik gebeten door de tekenmicrobe, zelf het al het digitale kan je hier nog een oldschool tekening laten maken.

Huwelijksdrukwerk

Huwelijksdrukwerk

Van A tot Z kan je bij Magali terecht voor jouw huwelijksdrukwerk, uitnodigingen, menukaarten, misboekjes, naamkaartjes, ...

Party drukwerk

Party drukwerk

Heb je binnenkort iets te vieren? Een jubileum, een speciale verjaardag,... elke party is goed genoeg voor drukwerk en fotografie op maat!

Party drukwerk

Kerstkaartjes

Kerst en Nieuw zijn de mooiste moment van 't jaar. Al die gezelligheid delen wij graag met jullie tijdens onze kerstreportage. Daarmee maken we niet enkel de ouders, maar vooral de grootouders blij, vooral als ze dan met Kerst die speciale uitvergroting krijgen van hun kleinkinderen.