. Capturing souls . Not Smiles .

Geboortefotografie

Geboortefotografie

Een newbornreportage is een fotoreportage van je allerkleinste lieveling. De eerste weken van je baby zijn heel bijzonder en snel voorbijgaand. Dus een echte aanrader om deze momenten voor altijd vast te leggen! De reportage duurt ongeveer 4 uur afhankelijk van het ritme van je baby. Je baby is liefst jonger dan 20 dagen.

Communie en lentefeest

Communie en lentefeest

Heeft u dit jaar een eerste communiekant of vormeling? Of vieren jullie lentefeest? Bij ons ben je aan ‘t juiste adres voor een onvergetelijke reportage!

Huwelijksfotografie

Huwelijksfotografie

Jullie huwelijksdag wordt een dag om nooit te vergeten, daarom mogen professionele huwelijksfoto’s zeker niet ontbreken!
Deze dag verdient een blijvende herinnering waar jullie de rest van jullie leven trots op kunnen zijn. Laat mij daarom jullie liefdesverhaal vertellen. Ik fotografeer zo spontaan mogelijk zodat jullie van deze dag ten volle kunnen genieten.

Magali Casalin kan ik echt aanraden als fotograaf! we hebben haar gevraagd voor de foto's van de geboorte van ons zoontje en voor zijn doop, we waren heel tevreden van haar. Alles liep heel vlot en mochten haar alles vragen, niets was teveel. we hadden haar gevraagd voor een 3uurtjes maar omdat we niet rond kwamen met de foto's is ze zonder problemen nog een uurtje willen blijven, ondanks het niet paste in haar planning. Bij haar is duidelijk de klant koning! Echt een toffe madam, heel mijn familie was enthousiast over haar.
-Emmy Piens-
Cake smashfotografie

Cake smashfotografie

Wordt je kleine kapoen binnenkort 1 jaar? Tijd voor een cake smash reportage! Wij maken superleuke foto’s waar jouw kindje een cake smash taartje helemaal mag overpampelen en oppeuzelen, dit zorgt voor unieke foto’s van pakkerige handjes & voetjes en een vuile maar oooo zo lieve snoet!

Studioreportage

Studioreportage

Wilt u een unieke herinnering aan uw grote kapoen of kleine ukkepuk? Door geduldig en speels te zijn met jouw lieveling maken we er voor hen een leuke ervaring van in de studio.

Reportage op locatie

Reportage op locatie

Wilt u een blijvende herinnering van uw gezin in een unieke setting? We trekken de natuur in en maken er een mooie speelse wandeling van, wat resulteert in originele en hartveroverende foto’s.

Bij Magali voel je je steeds op je gemak. Hartelijke ontvangst, staat open voor eigen ideeën en probeert deze dan op een professionele manier tot een goed einde te brengen. Topservice door een dame met een gouden hart en oog voor detail! X
-Wendy Verhaegen-